Praktische informatie

Wij staan klaarVoor elke behoefte

Bij Woutershuis zijn jullie allemaal welkom na afspraak. Omdat iedereen verschillend is en specifieke zorgen nodig heeft kan u altijd met al uw vragen bij ons terecht via het contactformulier. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

Hieronder kan u enkele veelgestelde vragen terugvinden.

Jullie kunnen steeds na afspraak bij ons terecht. Dit kan per mail , via het contactformulier of per telefoon op het nummer 0478 75 00 61. Dan kijken we samen welke dag het best past voor jullie bezoek.

Jullie kunnen met de kinderen steeds rekenen op onze medewerking om gebruik te maken van de toiletten, en of een ruimte te gebruiken voor de verzorging van de kinderen. Wij werken hard aan de verdere uitbouw van de infrastructuur, en een multifunctionele hygiƫnische ruimte staat op onze agenda. Wij informeren jullie graag persoonlijk bij verdere specifieke vragen.
Onze aandacht gaat volledig naar de kinderen om hen een overgetelijke dag te bezorgen. Daarom hebben wij geen cafetaria waar er eten of drank te koop is. Voor speciale gelegenheden staan wij open om samen met jullie een oplossing te zoeken. Wij werken samen met lokale traiteurs die lekkere en gezonde voeding kunnen leveren.

Steunen op maat?Spreek met ons af

Contacteer ons voor een gesprek

Vragen?Contacteer ons

Laat ons een bericht achter
Logo